Comercializare

Preducelele pentru mașini de găurit hârtie

Preducelele sunt consumabile pentru mașinile de găurit hârtie electrice și manuale. Găurirea hârtiei a devenit o salvare pentru cei din industria tipografică. Datorită mașinilor de găurit hârtie, găurile în hârtie pentru legare au devenit extrem de eficiente și de mare viteză. În timp ce perforatoarele obișnuite pot perfora găuri doar în aproximativ 10 coli de hârtie, mașinile de găurit pentru hârtie sunt atât de puternice încât

pot găuri stive de hârtie grea, cu o grosime de centimetri. Acest lucru se poate face în câteva secunde cu ajutorul preducelelor de hârtie, care sunt preducele care perforează stocurile de hârtie. Ca și în cazul majorității aplicațiilor de imprimare, diferitele stocuri de hârtie necesită echipamente diferite și același lucru este valabil și pentru burghiile pentru hârtie. 

La SC Hardmetal SRL avem o gamă largă de preducele de calitate titanium, (diametru de la 3 mm până la 14 mm) pentru mașini de găurit hârtie.

Preducele pentru masina de gaurit hartie

Deseori, preducelele trebuie înlocuite. Deși acest lucru este inevitabil, există încă câteva moduri prin care puteți prelungi durata de viață a preducelelor. Primul este să vă asigurați că aveți stilul corect pentru aplicația dvs. Odată ce ați ales stilul corect de preduce, este important să vă asigurați că ați reglat corect adâncimea. Adesea, preducele sunt fixate prea adânc, ceea ce poate cauza deteriorarea preducelui. Dacă vedeți fum în timp ce găuriți hârtie, acesta este un semn că adâncimea preducelui este prea mare. O altă modalitate de a prelungi durata de viață și de îngrijire a preducelui este să le ascuțiți. Ultimul nostru sfat pentru a prelungi durata de viață a preducelui este să ne asigurăm că mașina dvs. este setată la turația corectă.

Informații contact

SC Hardmetal SRL

535600 Odorheiu Secuiesc
Strada Budvar, Nr. 41

+40 266 218 276

+40 266 218 276

office@hardmetalsrl.ro

Termenii şi Condiţii

Adresa

Adresa Hardmetal Srl

Despre noi

Cu peste 15 ani de experiența in domeniu prestăm servicii de ascuțire de calitate superioară la diferite dimensiuni, de asemenea ascuțim cuțite circulare, freze, cuțite abrichter din domeniul de prelucrare a lemnului....