0(266)218276 office@hardmetalsrl.ro

Cuțite pentru ghilotine SconenbergerComercializăm cuțite de ghilotină : din oțel normal, oțel rapid, cu pastilă dură Widia, LongLife și MegaLife.

Toate calitățile sunt fabricate în Germania.

Caracteristicile cuțitelor de diferite tipuri :

Oțel normal :

Cuțitele din oțel normal ( oțel de tip suedez) au o durată de viață mai scurtă . Avantajul lor este prețul mai bun la achiziția lor, dezavantajul lor fiind tocirea lor la un ritm mai intens de folosire. Calitatea tăierii la acest tip de cuțite slăbește, astfel încât necesită ascuțire mai frecvent. Pe suprafețe vopsite, lăcuite, pentru a avea o tăiere de calitate, scade sau chiar se înjumătățește cantitatea de tăiere. Cuțitele din oțel normal sunt mai late , din această cauză au mai multe găuri pentru de fixare și reglare.

Oțel rapid (HSS)

Cuțitele din oțel rapid au o durată de viață mai mare de trei, patru ori decât cuțitul din oțel normal. Și la hârtiile cu suprafață mai dură, lăcuită, asigură tăiere de calitate . Cuțitele din oțel rapid sunt mai late , din această cauză au mai multe găuri pentru de fixare și reglare.

Cuțitele widia (HM)

Comercializăm cuțite widia fabricate de Schonenberger, care au pastila de maximum 30 mm de diferite calități. Acestea au o înaltă calitate, durata lor de viață fiind mai mare de 10-25 de ori decât cuțitele din oțel normal. Ascuțirea acestor cuțite este complicat și este făcut de oameni specializați cu mașini de foarte mare precizie. Tăierea este extrem de precisă și la hârtiile cu suprafață lăcuită. La ascuțirea cuțitelor pierderea de material este minimă (0,1-0,2mm). Tăierea cu aceste cuțite este cel mai economicos și de calitate.

Cuțitele widia LongLife

Sunt de 4 ori mai bune decât cele cu pastilă dură Widia

Cuțitele widia MegaLife

Sunt de 3 ori mai bune decât LongLife

Cuțite de înalta calitate Schonenberger

Știri recente

Consumabile pentru tipografii

Comercializăm: preducele de calitate titanium, (diametru de la 3 mm până la 14 mm) pentru mașini de găurit hârtie  

Citeste mai departe

Rigle de tăiere

Riglele de tăiere se pot folosi atât la ghilotine cu un cuţit cât şi la cele cu trei cuţite.Rigla de tăiere trebuie introdus în canalul special format în acest...

Citeste mai departe

Spray silicon

Spray silicon pentru Tipar si Legatorie Aplicații: Tipar offset Pentru cilindri de presiune, mese de alimentare și curele de transmisie Tipar inalt Pentru cilindri de presiune, mese de alimentare Legatorie de carte Pentu benzile si curelele transportoare...

Citeste mai departe

Parteneri

Noi facem totul în numele calității

TIPOMAR PRODCOM SRL – Bucuresti
ROMPRINT PAPER SRL – Bucuresti
EDS ROMANIA SRL – Ghimbav
TIPOGRAFIA PRODCOM SRL – Tg. Jiu
CONPHYS SRL – Rm. Valcea
MASTERPRINT SRL – Iasi
RODOTEX SRL –Iasi
TIPOGRAFIA CELESTIN SRL –Suceava
EDIS NAPOCA SRL – Cluj
ALUTUS SA – M. Ciuc