SC Hardmetal SRL este proprietarul site-ului: www.hardmetalsrl.ro.

Această politică de confidentialitate descrie practicile de confidentialitate ale firmei SC Hardmetal SRL. Politica noastră de confidentialitate se aplică platformei online detinuta de SC Hardmetal SRL si explică modul în care folosim informatiile dumneavoastra personale, oferindu-vă o imagine de ansamblu a modului în care vă protejăm confidentialitatea.

Colectarea datelor personale

Se realizeaza utilizând datele personale furnizate de dvs. atunci când vă abonati la serviciile noastre: cerere de ofertă, contact.

Informatiile personale colectate direct pot contine următoarele detalii:

Scopul colectării datelor cu caracter personal

Datele personale colectate sunt utilizate pentru:

Toate datele colectate de SC Hardmetal SRL nu sunt si nu vor fi niciodată vândute unor terte părti.

Păstrarea Datelor

Vom păstra informatiile dvs. atât timp cât sunteti interesat de serviciile noastre si până când primim o solicitare de stergere din partea dvs. Nu păstrăm datele personale mai mult decât este necesar, si doar în scopul pentru care le-ati trimis.

Drepturile dumneavoastră

În orice moment, SC Hardmetal SRL va respecta următoarele drepturi referitoare la datele dvs. personale:

Utilizarea internatională a site-urilor web

Site-ul nostru este gestionat pe servere din România, dar pot fi accesate online si la nivel global. Legislatia UE privind confidentialitatea si protectia datelor personale (GDPR) va fi mentinută acolo unde este cazul si ne asigurăm că datele dvs. personale sunt protejate de politica noastră de confidentialitate dincolo de granitele UE.

Prin furnizarea directă sau indirectă a datelor dvs. personale, acceptati procesarea detaliilor dvs. în conformitate cu aceste instructiuni.

Legături si utilizări terte

Putem să furnizăm informatiile dvs. oficialilor care aplica legea sau agentiilor guvernamentale, atunci când legea le solicită si ca răspuns la solicitarea lor.

Site-urile noastre pot oferi linkuri către alte site-uri care au propriile conditii de utilizare, politici de securitate si confidentialitate. Dacă alegeti să vizitati unul dintre aceste site-uri, trebuie să examinati politicile care guvernează site-ul respectiv.

Aplicarea acestei politici de confidentialitate

Această politică de confidentialitate se aplică tuturor informatiilor colectate de către/ trimise către SC Hardmetal SRL. Alte entităti afiliate pot obtine informatii independent de tranzactiile si experientele cu dvs. sau din alte surse. Această politică de confidentialitate nu se referă la acele informatii.

Informatii de contact ale companiei

Vă rugăm să ne contactati la: SC Hardmetal SRL, Strada Budvar, Nr. 41 Odorheiu Secuiesc Harghita 535600 România, să trimiteti un e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau să sunati la 0(266) 218276 pentru orice întrebări ati putea avea despre colectarea datelor si politica de confidentialitate.